" "
 

Inboedel opruimen of leegmaken?

Express Moving biedt een all-in service.

Inboedel opruimen

Een inboedel leegmaken kan een hoop stress en last met zich meebrengen, daarom biedt Express Moving een all-in service voor onze klanten, zodat ze zich verder niet druk moeten maken over banale zaken. Want wij zijn niet alleen sterk in verhuizingen, we zijn ook gespecialiseerd in inboedels leegmaken. Met oog voor detail gaan we zorgvuldig te werk en behandelen we al uw waardevolle en/of breekbare spullen met de nodige zachtheid. 

Inboedel leegmaken

Inboedel leegmaken voor verhuur of verkoop

Wilt u als huisbaas uw huis of appartement dat u verhuurt of verkoopt zo snel mogelijk leegmaken voor de nieuwe bewoners? Maak het u zo makkelijk mogelijk en neem meteen contact met ons op, wij doen de rest!

Wij denken milieugericht

Dit betekent dat we ernaar streven om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Om dit te kunnen realiseren, werken wij samen met een organisatie die uw afgedankte spullen weer nieuw leven inblazen en een nieuwe thuis geven. 

Inboedel leegmaken na overlijden

Een dierbare verliezen kan heel wat emotionele stress met zich meebrengen. Misschien vraagt u zich af waar u met alle spullen moet blijven. Wij staan klaar voor al onze klanten in deze moeilijke periodes om het rouwproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen helpen om de inboedel leeg te maken na een overlijden, met veel respect en de grootste zorg voor alle dierbare spullen en/of kostbare herinneringen. Alles gebeurt dan ook in samenspraak met de klant. Ook voor een verhuis naar een woonzorgcentrum bijvoorbeeld kunnen wij u helpen met een vlotte inboedelopruiming.

Waarom een inboedel laten opruimen door Express Moving?

Wij perfectioneren al jaren de kunst van het opruimen. Door onze jarenlange ervaring in het opruimen van inboedels hebben wij elk mogelijk scenario meegemaakt. Zo zien wij zeer snel oplossingen voor elk mogelijk probleem! Ons uitgebreid wagenpark van bestelbussen en ladderliften laat ons toe efficiënt te werk te gaan.  Nadat de inboedel is weggehaald, zorgen wij er nog eens voor dat het huis of appartement nog een frisse opknapbeurt krijgt zodat het meteen klaar is voor verkoop of verhuur. 

Inboedel laten opruimen

Hoe gaan wij te werk bij een inboedelopruiming?

  1. U neemt contact met ons op.

  2. Wij komen vrijblijvend bij u langs, binnen de 24 uur.

  3. U vertelt ons al uw wensen en noden.

  4. Wij maken een kostenraming.

  5. Van zodra de klant akkoord gaat, schieten wij meteen in actie!

Neem contact met ons op! Wij komen binnen de 24 uur ter plaatse om een offerte op te stellen om een inboedel leeg te maken.